Fillimi

Nga data 13 deri më 19 maj 2013 në Prishtinë janë organizuar Ditët e gjuhës gjermane.

Ambasada Gjermane dhe organizata tjera nga Gjermania, Zvicrra dhe Austria ofruan një program të gjerë me filma, gara dhe ngjarje tjera kulturore.


Qendra për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë kontriboi me një ditë të dyerve të hapura më 18 maj, në të cilën është organizuar një garë e madhe. Fotografi nga kjo ditë gjeni në galerinë tonë.

Copyright ©2014, slzprishtina.org