Fillimi

Dita e dyerve të hapura në Qendrën për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë, me 20.05.2015 nga ora 10:00-16:00

Krahas informatave rreth kurseve të gjuhës dhe provimeve të Institutit Goethe dhe Institutit TestDaF të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë në kuizin tonë rreth Gjermanisë. Shpërblimi është një bursë për kurs të gjuhës në Qendrën për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë, Partner i Institutit Goethe.

Copyright ©2014, slzprishtina.org